maandag 27 februari 2012

14 t/m 22 fwbruari 2012 (leiden)

Het is alweer een tijd gelee dat ik heb geschreven maar heb er eerlijk  gezegt gen puf voor als ik eenmaal in het ronald mc donald huis ben is het rust tijd!
Dus ik doe nu ff een hele rist dagen achter mekaar..

14/2:Vandaag heeft hij alleen prednison gekregen aan het einde van de middag.
15/2:Vandaag de 6 soorten medicijnen/chemoos onder andere het bagger spul ATG wanneer hij dit middel krijgt moet hij goed in de gaten gehouden worden dus hij gaat aan de monitor om zn hartslag,zuurstof in zn bloed en ademhaling in de gaten tehouden.
Rond 10uur werd het atg in zn infuus gedaan en om de zoveel tijd word het omhoog gezet en dan is het afwachten hoe hayden erop reageert.
We werden helemaal knetter van de monitor want hij bleef elke keer afgaan en automatisch blijf je er de hele tijd naar kijken maar dat ding vond een bepaalde hartslag al hoog terwijl dat het niet was.
Hayden heeft er super op gereageert tegen de avond kreeg hij koorts en zn hartslag en ademhaling werd wel wat hoog dus ze hebben hem tog wat tegenmedicijnen gegeven en daar is het bij gebeleven.
We waren echt doodsbang dat hij een allergische reactie zou krijgen maar dat is gelukkig niet gebeurt godzijdank!
16/2 t/m 19/2:Hij is de nacht goed doorgekomen geen gekke dingen gebeurt en hij was olijk vrolijk wakker geworden.
Deze dagen heeft hij weer een paar cocktails chemo gekregen en nog steeds is hij actief en vrolijk het is ongelovelijk hoe goed hij ermee omgaat onze kleine bikkel.
20/2:De chemoos zijn achter de rug vandaag krijgt hij alleen een medicijn om zijn maag enzo te beschermen.
22/2:Vandaag krijgt hij ciclosporine dat is een medicijn om het craft versus host tegen tegaan met andere woorden afstoting van het onbekende beenmerg.
Morgen krijgt hij het nieuwe beenmerg dus een leuke spannende dag :)

(L) Hieronder wat fotoos van onze knappe Hayden (L)

1ste avond lumc

Net terug na een sonde zetten
Nog even een laatste rondje zkh voordat we in iso gaan
Met papa in isolatie (achter de wand)
Met mama achter de wand
Met tante jenny (lachenbekkie)



1 opmerking:

  1. Heej Deborah.Wat een strijd zeg!Ben blij om te lezen dat hij het nog steeds zo goed doet.Ik hoop dat dat nu nog steeds zo is??Ik heb je nummer niet meer,m'n telefoon is een tijdje geleden gesneuveld.Ik hoop snel wat van je te horen,xx Vanda & L'amar xx

    BeantwoordenVerwijderen