dinsdag 13 december 2011

12 december 2011 Hoeraaa 1 jaar

Hieper dr pieper hoeraaaaaaaaaa hayden is vandaag 1 jaar geworden onze kleine man word gewoon groot :)
Het had allemaal anders kunnen lopen hij was gewoon bijna geen 1 jaar meer geworden maar 7 maanden gebleven voor altijd maar gelukkig waren we er op tijd bij en hebben ze hem op de ic goed verzorgt en er voor gezorgt dat hij na 3dagen stabiel was en daar ben ik ze heel dankbaar voor!

En vandaag vieren we gewoon zijn verjaardag en wat is de kleine man verwent zeg we hebben het klein geviert maar dat is niet aan de kadoos tezien hihi..
Hayden heeft  het echt naar zijn zin gehad hij heeft lekker taart zitten smikkelen en lekker lopen kroelen met iedereen en heerlijk gespeelt met zijn nieuwe speelgoed.
Rond 6uur hebben we de taart neergezet met een kaars erin en gezongen wat vond hij dat intresant hij bleef omzich heen kijken en werd er ook beetje verlegen van daarna mocht hij in zijn taart slaan maar dat vond hij niet zo leuk hij vond het zelfs een beetje vies dus echt gekliedert heeft hij niet we moesten zijn handen erin stoppen maar hij haalde ze er snel weer uit!
Daarna heeft hij nog even gespeeld en is toen gaan slapen want het was toch wel heel vermoeiend voor hem al die drukte.
Maar we kunnen zeggen dat hij echt genoten heeft en dat hij nu geen baby meer is maar een dreumus onze lieve 1jarige Hayden !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten