woensdag 7 december 2011

30 november t/m 6 december

Deze dagen is er eigenlijk niet veel gebeurt we moesten wel elke dag naar het ziekenhuis voor zijn push en om de dag de erwinase maar het bleek dit keer goed tevallen de combinatie erwinase & ara-c normaal gesproken word hij hier kotsmisselijk van!
5 december moesten we op de dag-poli komen voor zijn ara-c,daunorubicine & vincristine hailey was ook mee gekomen want sinterklaas kwam namelijk in het sophia.
Om kwart voor 11 kwam hij aan 1st gingen alle kindjes naar een mooi ingericht sinterklaas kamertje en even later kwam de goedheilig man ook naar de dag-poli met zijn pieten.
Nou hayden was helemaal onder de indruk en totaal niet bang en hailey was natuurlijk weer de showmaker want die zat er bovenop letterlijk&figuurlijk.
De sint maakte met elk kind een praatje en gaf dan een kadootje papa heeft ook moeten zingen met hailey en dat vond ze wel een beetje eng.
Nadat een ander kindje had geteld tot 5 mochten de kinderen hun kadootje open maken hayden kreeg een huisje met blokjes en hailey een speelgoed kraampje helemaal leuk.
Mama ging even met natasja een babbeltje maken die ze heeft leren kennen in het ronald mc donald huis want ze kwam met dr kleine baby en die moest ze natuurlijk even zien want ze had dr alleeen op fotoos gezien.
Toen mama weer op de poli kwam mochten we alweer naar huis daarna hebben we lekker bij oma gegeten en nog meer kadootjes uitgepakt de kinderen zijn flink verwent.
Met het omkleden van hayden zagen we allemaal bloed rondom zijn pac dus gelijk gebeld naar het sophia de avond zuster dacht dat zijn trombo's laag waren maar die waren sochtends nog 154 dus daar kon het niet aanliggen dus ze ging het even met de dienstdoende arts bespreken en zou mama terug bellen.
Paar minuten later werden we terug gebeld en we hoefden niet tekomen want de naald zat nog goed en we moesten de volgende dag toch naar het sophia komen.
6 december ging papa met hayden naar het sophia voor hayden zijn shotje en het nakijken van de pas maar alles zat nog goed dus waarom er opeens bloed zat is nog steeds de vraag.
Hayden is deze dagen erg vrolijk en heel druk het lijkt bijna dat hij niet ziek is heel raar eigenlijk hij heeft de grootste ziekte bij zich maar gedraagt zich er totaan niet naar het is echt een vechter :)

Hier nog een foto van de kleine Charmeur..Zo pakt hij alle zusters in....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten