dinsdag 3 januari 2012

1 t/m 3 januari 2012

En het is alweer 2012 wat is 2011 tog snel voorbij gegaan en wat is het toch een heftig jaar geweest en het is nog niet voorbij maar we hopen dat 2012 ONS jaar word,het jaar dat we kunnen zeggen dat hayden geen leukemie meer heeft maar genezen is na een lange zware tijd voor onze kleine man die alles zo moedig heeft doorstaan!!
Om 8uur ging de wekker alweer want hayden moest voor een chemo naar het sophia..Francis haalde hayden uit bed en hij voelde weer warm en ja hoor koorts daar gaan we weer..
Francis ging met zijn moeder naar het ziekenhuis omdat ik nog aan het snotteren was en flink aan het hoesten was dus het leek ons geen goed idee om mij de afdeling op telaten gaan.
Hayden zijn pac lijn zat verstopt dus ze moesten hem verwisselen zonder toverzalf (emla) hij heeft het uitgeschreeuwd me arme vent dit is al de 2de keer dat het gebeurt en daar word je echt niet vrolijk van!
Na het aanprikken hebben ze bloed afgenomen en om half 11 kwam de dokter naar hem kijken ze heeft hem onderzocht en uiteindelijk de uitslagen na gekeken en ze kon nix raars vinden alleen dat hij snotterig is dus hij kon gewoon zijn chemo (erwinase) krijgen en zijn koorts was ook weer gezakt dus hij mocht weer mee naar huis.Maar mocht hij koorts krijgen moeten we gelijk bellen en komen!
Hayden was thuis wel erg huilerig en voelde zich niet in zijn hum maar afentoe kon hij nog wel even spelen tussendoor als hij een opleving kreeg.

3de:Vandaag is francis weer alleen met hayden naar het sophia gegaan omdat ik nog steeds ziek ben.Hayden moest 1st bloedprikken en toen een gesprek met Dr zwaan hayden zijn hb was 6,1 maar zijn neutro's & trombo's waren heel laag en zaten net op het randje van neutropeen dus weer werd er gezegt als hij koorts krijg gelijk komen,hij zei ook dat zijn mrd heel erg gezakt was dus dat hij goede hoop had dat hayden na deze kuur wel door mag gaan voor de transplantatie in leiden ook wou hij gelijk een longfoto laten maken omdat hij het hoestje van hayden niet vertrouwde en dacht aan bronchitis maar gelukkig zagen de fotoos er goed uit en was er nix raar tezien gelukkig dus al bij al positief nieuws!
Ook gaf hij ons een flink compliment over hayden dat hij tog wel het knapste mannentje van de afdeling is, hoe trots kan je als ouders zijn als iemand dat zegt :) ook al vinden wij dat toch al zoals iedreen zijn eigen kind knap vind maar het is altijd leuk als anderen dat ook nog even zeggen!
Na de longfoto kreeg hayden weer zijn chemo (erwinase) en mocht rond een uurtje of 1 weer naar huis.
Thuis aangekomen kreeg hij zijn fles en is gaan slapen maar hij sliep wel erg lang om 5uur werd hij wakker en hij voelde weer erg warm dus weer getempt en het was 39,3 we gaven hem een flesje en toen is hij weer gaan slapen tot een uur of 7 en nog steeds voelde hij warm.
Dus de koffer ingepakt en het sophia gebeld we moeten naar de ehbo om 1st bloed teprikken en is de koorts gezakt dan mag hij weer naar huis en zoniet moet hij blijven en weer aan de antibiotica..
Dus ik wacht nu op francis om tehoren wat de uitslag  is ,hopen dat de koorts zakt en hayden weer lekker naar huis mag ipv in het sophia te slapen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten