dinsdag 17 januari 2012

11 t/m 17 januari 2012

De 12de stond de afspraak voor een longfoto vanwege het vele hoesten van hayden en omdat hij al de hele week zijn stem kwijt was.
Om half 9 werden we verwacht bij radiologie maar we werden pas 8uur wakker dus snel snel ons eigen aangekleed en de zuster heeft nog even tussendoor de controlles gedaan en toen richting radiologie..
Zuster astrid dacht dat we op verdieping 1 moesten zijn dus ze vroeg of ik hayden wou dragen of zijn bedje mee wou nemen" Ach 1 verdieping omlaag ik draag hem wel zei ik" daar aangekomen bleek dat we naar de andere radiologie afdeling moesten in het dijkzigt gebouw..Nou we hebben het geweten we hebben bijna 10min gelopen en de foto was 3min..Op de terugweg vroeg ik aan astrid of zij hem wou dragen want ik had nu echt wel een lamme arm zo licht is hayden niet meer!
We zouden vandaag ook de uitslag krijgen van de beenmergpunctie omdat er haast achter zat vanwege leiden en als alles goed was met de longfoto zouden we naar huis mogen.
Maar nee hoor..We kregen tehoren dat de uitslag van de punctie nog niet binnen was omdat het mrd checken niet zo snel kan als een gewone punctie en dat ze hayden nog 1 nacht ter observatie wouden houden om tekijken of hij die zonder koorts door kom maar gelukkig was de longfoto wel goed volgens de artsen van de afdeling oncologie alleen wat verzakking/verkleving vanwege het vele liggen maar ze zouden de radioloog arts er nog naar laten kijken en dan zouden we de definitieve uitslag de volgende dag krijgen!

De 13de Vandaag de uitslag gekregen...En wat een domper we gaan nog niet naar leiden want hij zit net net op het randje en na veel discuseren door alle artsen van de afdeling heeft Dr zwaan het laatste woord gegeven om nog 1 chemokuur van 1 week tedoen om het laaste zetje te geven aan de cellen zodat hij helemaal in het groen zit ipv tussen oranje&groen!We hadden echt verwacht dat het dit keer wel door zou gaan maar nu gaan we 100% zeker over 4 weken..Ook al is zijn mrd nog tussen oranje&groen we gaan toch omdat hayden dan alles heeft gehad om de mrd cellen telaten zakken en er niks meer is!
Hayden mocht gelukkig wel naar huis na 10 dagen opname.

De 17de Om half 10 in het ziekenhuis.. 1st door naar het lab voor een vingerprik normaal gesproken geef hayden geen kick maar vandaag wel hij vond het maar niks gelukkig word het snel gedaan en mocht zijn zus een kadoo voor hem uitzoeken ze koos voor eeen donald duck poppentje.
Daarna moesten we hem wegen 8,3 kilo dus weer afgevallen en toen mochten we bij Dr zwaan naar binnen hij heeft nog even het 1 en ander uitgelegt en naar hayden zijn longen geluisterd hij vond niks geks maar wou toch weer een longfoto laten maken omdat hayden nog steeds hoesten en ze iets met zijn longen wouden uitsluiten en weer een vingerprik om zijn infectie waarde techecken.
Dus weer richting het lab en weer een huilende hayden maar dit keer hoefde hij maar 1 buisje dus dat was nog sneller gepiept.
En toen gingen we op pad naar de afdeling radiologie gelukkig was het dit keer wel op verdieping 1 ipv het dijkzigt gebouw..Maar jeetje wat was het druk en dit keer gingen we niet via de artiesten ingang dus dat betekende een lange tijd wachten!
Na 3 kwartier wachten werden we eindelijk geroepen en ging papa mee naar binnen ik bleef wachten op de gang met hailey. Ik hoorde hayden al keihard brullen voordat er wat gebeurde hij wist precies wat er ging gebeuren toen hij die kamer zag hij moest weer in dat opblaasbare kussen geval met zijn armen in de lucht heel oncomfertabel maar binnen een paar minuten was het weer klaar en de foto was goed gelukt.
Hup snel weer naar boven en in de wachtkamer wachten omdat de uitslag van de cop waarde nog niet binnen waren.Na een half uur werden we geroepen voor de sonde zetten na veel gillen/brullen/tegenwerken zat hij erin maar toen hayden de deur uitliep had hij het er alweer een heel stuk uitgetrokken dus weer naar binnen en een heel bouw/plak pakket op zijn wang en neus het ziet er niet uit maar het zit stevig vast!
Toen weer bij Dr zwaan naar binnen zijn infectie waarde was 1 dus heel erg goed lager kan hij niet en zijn longfoto zag er ook heel goed uit..Hij wou alleen nog niet met de kuur beginnen door dat hoesten hij wil hayden 1st uit laten zieken dus vrijdag moeten we terug komen voor een check-up en dan kijken we verder of we wel of niet gaan starten met de kuur!

1 opmerking:

  1. Nou Deb.Wat een gedoe joh.Hoop dat ie snel op knapt en dat hij snel naar Leiden kan!Ik denk aan jullie,xx Vanda & L'amar xx

    BeantwoordenVerwijderen