donderdag 10 november 2011

4 t/m 9 november

En daar zitten we dan nog steeds in het Sophia en we zijn nog niks wijzer.
Hayden blijft maar met ups&downs koorts houden zo is hij koortsvrij en croste heel zijn bed door en heeft de grootste verhalen en zo ligt hij weer als een ziek vogeltje voorzich uit testaren!
Vandaag 9nov heeft hij sonde nr 18 gekregen volgens mij komen wij daarlijk echt in het wereld record boek!
Hij heeft ook een nieuwe lijn gekregen omdat die andere er al een week inzit en dan moet hij weer vervangen worden vanwege infecties enzo.
Ook had hij een koorts piek van 39,5 hopelijk is dat de hoogste en de laatste koortspiek die hij krijgt!
Ze hebben ook al zoveel bloed afgenomen en gecheckt op bacteries/schimmels/virussen maar er groeit maar niks en ze kunnen niks vinden in zijn bloed er is dinsdag zelfs een longfoto gemaakt om tekijken of daar wat op tezien is maar gelukkig waren die helemaal schoon.
Gisteren hebben ze ook even in zijn oren gekeken en die waren ook goed zijn linker oor was wel iets rood maar niet oorontsteking rood maar we moeten het toch even goed in de gaten houden!
Het is zo afzien nu hij blijft maar koorts houden en ze kunnen niks vinden en wij zijn het allemaal zo zat hier in het ziekenhuis we willen gewoon met zijn allen naar huis mja..zolang die koorts blijft gaan wij verlopig nog niet naar huis!!
Er is wel 1 +punt zijn waardes zijn omhoog aan het kruipen hij is niet langer neutropeen meer houdt in dat hij niet meer in isolatie zit dus hij mag van de kamer YAHOEEEEE 1 stap in de goede richting hopen we maar!
Heb wel met hayden afgesproken dat hij vandaag voor het laatst koorts heeft en daarna niet meer anders krijgt hij ruzie hopelijk luisterd hij ernaar tenminste zijn lichaam moet naar mij luisteren!
Ik moet wel zeggen dat dit zenuwslopend is dat ze niks kunnen vinden en dat zijn chemo's enzo ook allemaal maar worden uitgesteld want het lijkt mij hoelanger hij zonder chemo zit hoe sneller de leukemiecellen weer hun kans grijpen om te vermenigvuldigen en we waren net op de goede weg dat het veel minder was dan de dag dat we de diagnose kregen!
Hopelijk gaat zijn beenmergpunctie volgende week wel door omdat zijn koorts weg is gebleven want dan weten we 2weken erna ook gelijk waar we aantoe zijn beenmergtransplantatie of anderhalf jaar lang chemo..
Hij heeft trouwens vandaag ook weer al zijn Kanjerkralen gehad van de afgelopen dagen en Sjesus wat is dat ding lang hij is denk ik bijna 2meter het zal niet veel schelen en we zijn pas 4maanden bezig hoelang zal hij zijn als hayden genezen verklaard is?!

Steun de Kanjerketting (zoek het eens op google dan weet je wat de kanjerketting inhoudt)

1 opmerking:

  1. Heej Deb.Wat een strijd joh!Vind het echt rot dat er maar geen vooruitgang in zit.En dat je niet weet waar de koorts vandaan komt.Ik denk vaak aan jullie en hoop en bid dat jullie dit snel achter jullie kunnen laten.Hij wordt gewoon beter en dan kunnen jullie weer de draad oppakken!!Wat een vechtertje is Hayden zeg!Ook met z´n up's & down's.Lieverd,houdt moed he ;) Heel veel sterkte xx Vanda & L'amar xx

    BeantwoordenVerwijderen